LEGIO-LEASE GAAT ONDANKS KEIHARDE WAARSCHUWING DOOR.

"Huidige aandelenkoersen te hoog"

Dit artikel uit FiscAlert Magazine van maart 1999 bladzijde 12 en 13, is een vervolg op eerdere artikelen van de auteur Prof. dr.A.Knoester die verder in gaat op een komende catastrofe. Ondanks zijn positieve inslag over de beurskeursen op de lange termijn en tegen de achtergrond van zijn eerdere waarschuwingen vind hij de huidige aandelenkoersen te hoog genoteerd. Hij waarschuwt opnieuw voor een forse koerscorrectie!

Hij adviseert korte termijn- en langetermijnbeleggers die het geinvesteerde geld nodig hebben :

Quote:

"Bij diegenen zou ik willen benadrukken dat "cash is king" in het huidige beursklimaat het parool dient te zijn..."Wereldwijd waren de onzekerheden nog steeds niet afgenomen en zag hij het verder somber in. Studies wezen uit dat de koersen op historische hoogte stonden en veel te hoog leken.

Quote:

"Een teken aan de wand is ook dat de volatiliteit (beweeglijkheid) van de aandelenkoersen enorm is toegenomen..."Dit met dagelijkse uitslagen die alleen aan de vooravond van grote craches voorkwamen. Vergelijkbaar met de uitelkaar gespatte 'zeepbeleconomie' in Japan 10 jaar geleden (ze zijn er nu nog niet bovenop). Ook waren er nog meer aanwijzingen. Hij was geen goeroe maar:

Quote:

"Toch zal uiteindelijk de beurs zich niet kunnen onttrekken aan de economische realiteit..."

[en zeker] "De kortetermijn beleggers dienen echter bijzonder op hun hoede te zijn. In het komende half jaar is de kans op een flinke correctie van de aandelenkoersen helaas een rele mogelijkheid."Hoe is het mogelijk dat ondanks deze keiharde waarschuwing in hun eigen Magazine, Legio-Lease en Labouchere (en overige aanbieders van aandelen-leaseproducten) met droge ogen er zoveel vaart in gezet hebben hun producten aan de man te brengen. Dit kan toch maar n doel gehad hebben.

Ten koste en over de ruggen van de nietsvermoedende instapper(s) zonder handrem (veilige constucties in hun producten)

G E L D S C H R A P E N !


Okerene