Pagina 1 van 1

Dexia onder vuur door eigen advocatenkantoor

BerichtGeplaatst: wo 5 maart 2008 20:47
door Piet
Spigthoff advocaten is het huis advocatenkantoor van Dexia.
Samen met Nauta Dutilh de ruggegraat waar Dexia op steunt in hun strijd tegen de vele slachtoffers die Dexia heeft gemaakt.
Daarom is het zeer opmerkelijk dat een advocaat van Spigthoff Dexia een veeg geeft waar je U tegen zegt!
Deze advocaat, mr. Frank ’t Hart zegt over de aandelenlease affaire in een interview met het FD het volgende:
“ erkent dat een grote groep consumenten met aandelenleaseproducten benadeeld zijn door zwakke voorlichting en ondoorzichtige kosten. 'Maar bij beleggingsverzekeringen is van een debacle geen sprake. Dat zal nog vastgesteld moeten worden.' “

Dus het advocatenkantoor van Dexia zegt zelf al dat een grote groep consumenten met aandelenlease producten benadeeld zijn door zwakke voorlichting en ondoorzichtige kosten.
Daarna wordt een vergelijking gemaakt tussen de woekerpolis affaire en de aandelenlease affaire en spreekt de advocaat van Spigthoff over een debacle en bedoeld hiermee de aandelenlease affaire.

Dit zijn zware woorden voor de huisadvocaat van Dexia !
Dexia en Spigthoff zitten samen in de rechtszaak bij de hoorzittingen, wie zal deze stelling beamen tegenover de rechter???

Het hele artikel uit het FD is te lezen op de website van PAL.
Hier de link:
http://www.platformaandelenlease.nl/Nie ... 2008-1.htm

Groeten,
Piet

BerichtGeplaatst: do 6 maart 2008 0:25
door impact
Zou het soms kunnen zijn dat deze mr. Frank 't Hart, die nog niet zo lang geleden naar Spigthoff c.s. was overgestapt van SNS-Reaal, zich naar buiten toe belangrijk wilde voordoen en met dit interview zijn boekje (ver) te buiten is gegaan? Deze uitspraken in het FD zijn niet echt een voorbeeld te noemen van: wiens brood men eet, diens woord men spreekt.

In zijn plaats zou ik in dat geval mijn c.v. vast gaan opzoeken!