Dexia vervalst contracten met gefingeerde kopieën

Dexia vervalst contracten met gefingeerde kopieën

Berichtdoor peterwesten12395 » ma 17 nov 2014 16:10

Oproep aan bezitters van aandelenleasecontracten van Labouchere/Dexia
Dexia vervalst nog steeds kopieën van aandelenleasecontracten om eerdere fraude in 2000 met gefingeerde handtekeningen te maskeren. Opgevraagde kopieën in 2000 verschillen op vele punten met de kopieën van recent in 2014 ontvangen. Documenten die identiek zouden moeten zijn verschillen v.w.b.: handtekeningen, poststempels " ingekomen" en " ontvangen", andere plaats op het formulier, lengte van woorden etc.
Dexia weigert inzagerecht in de originele documenten om 4 redenen: Wet Bescherming Persoonsregistratie en wil een gerechtelijk vonnis om hen daartoe te dwingen. De Hoge Raad heeft zich hierover al eerder naar Dexia toe uitgesproken. Ten derde vindt zij de oplossingsrichting door inschakeling van een mediator van een woonwagencentrum bedreigend. En natuurlijk weer de boel lekker traineren.
Dexia durft haar laatste brief van 07-11-2014 niet van naam en handtekening te voorzien. vermoedelijk om handtekeningen vergelijkingen te frustreren.
Met name in de periode juli t/m december 2000 hebben veel tussenpersonen, zoals Pensioen Partners, door dalende koersen een groot deel van hun omzet/winst verloren zien gaan. Bij mijn moeder zijn bijvoorbeeld de zogenaamde “voorcontracten”van Pensioen Partners niet teruggestuurd. Met vervalste handtekeningen heeft men met kopieën ondertekende contracten van Labouchere gesuggereerd.
Zijn er meer mensen die door de tussenpersoon zijn aangeschreven (maanden later) om vermeende getekende contracten te betalen? Wilde Labouchere, die volgens zeggen de ondertekende contracten in haar bezit had, zich hier niet aan branden om te rappeleren?
Leaseproces wil kennelijk liever snel schikken in plaats van de uitspraak van de Hoger Raad van de 80 % -regeling af te wachten. Wil blijkbaar tegen de eerdere voorwaarden in nu liever geen externe advocaten inhuren in mijn rechtszaak. Hebben meer mensen dit ervaren?
Reacties graag naar Peter Westen : 06-83160546 of hp.westen@home.nl
peterwesten12395
 
Berichten: 1
Geregistreerd: ma 17 nov 2014 13:48

Keer terug naar Dexia

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron