Uitgekleed door de Rabobank

Uitgekleed door de Rabobank

Berichtdoor Fam.s » ma 3 okt 2005 0:16

Een cliënt bij rabo Venray kreeg advies zijn effectenportefeuille verder te laten beheren door Rabo's volle dochter Schretlen in Amsterdam.Cliënt had, aandelen ter waarde van ongeveer Fl.500.000-.Na minder dan vier maanden actie door de ingehuurde Rabo/Schretlen"deskundigen had de cliënt:Fl.920.206.74.SCHULD!Oorzaak,verzaken van zorg/marginplicht.Machtsmisbruik,omkoping.complotvorming en meer maken dat een gevormde beerput tot op heden nog steeds gesloten blijft.Doel van deze post.1)de persoon ontmoeten die deze zaak kan en wil aanpakken.2)communiceren over het gebeurde.Zo mogelijk uw hulp? Verjaringstermijnen zijn tijdig gestuit.
Fam.s
 
Berichten: 4
Geregistreerd: zo 2 okt 2005 23:42

Berichtdoor Piet » di 4 okt 2005 13:50

Beste Fam. S,

Misschien dat er via AdviesVerlies, www.adviesverlies.nl , mogelijkheden zijn.
Daarnaast kunt u contact opnemen met de Fraude Unit Oost in Zwolle i.v.m. een eventuele aangifte.

Succes en groeten,
Piet
Piet
 
Berichten: 1901
Geregistreerd: zo 28 aug 2005 0:26

Berichtdoor bewijzenteover » wo 5 okt 2005 9:40

Fam.s, Laat a.u.b. (en dat geldt voor allen) uw gespaarde nooit, maar dan ook nooit meer door een bank en of adviseur beheren. Dit kunt U zelf véél beter. Banken en verzekeraars zijn de grootste graaiers zonder gevoel van deze maatschappij. Ook wij hebben dit aan den lijve ondervonden. Zij beloven bergen geld, maar NEMEN bergen geld van U allen.
Ze proberen met achtergehouden en valse informatie een ieder of hij nu arm, invalide of rijk en gezond is in een val te lokken waar je in vele gevallen nooit meer uit komt. Mijn dringend advies is dan ook; Ga in ieder geval onmiddelijk intensief actie ondernemen, en neem een goede Advocaat. Héél veel succes.
bewijzenteover
 

Berichtdoor bewijzenteover » wo 5 okt 2005 11:02

Heren/Dames, Kijk eens op http://www.dft.nl/forum/ onder Aegon. Hier kunnen jullie de oplichters het hardst raken. Iedereen kan zijn gal spugen op dit forum.
bewijzenteover
 

Berichtdoor pewi » wo 5 okt 2005 11:50

Bewijzenteover;
Direct na het Aegon-forum,
http://www.dft.nl/servlet/Forum?id=Company&company=aegon&ISIN=NL0000301760
Vrgr pewi
pewi
 
Berichten: 167
Geregistreerd: ma 15 aug 2005 21:00
Woonplaats: Limburg

Berichtdoor bewijzenteover » wo 5 okt 2005 18:48

pewi bedankt, Ik heb reeds gereageerd.
bewijzenteover
 

Rabo's grootmacht weer actief ?

Berichtdoor Fam.s » zo 30 okt 2005 23:16

Zeer bedankt voor uw reacties en bezoek op dit forum.
Onderstaande ingekorte aankondiging in dagblad de Limburger van 02-12-98.maakt andermaal duidelijk dat de zaak Rabo/Schretlen/Stiphout koste wat kost onder de bewuste pet moet blijven Uiteindelijk haakte ook deze hulpverlener zonder opgaaf van reden af.
De Amsterdamse advocaat I.S.legt de laatste hand aan de dagvaarding voor een civiele zaak tegen Rabobank Venray, die de Roermondse rechtbank vervolgens moet behandelen.Volgens I.S.beloopt de claim een miljoen gulden bestaande uit zowel financiële als immateriële schade.De raadsman schat dat het wel een jaar kan duren voordat de rechtbank heeft uitgezocht wie het in de slepende kwestie bij het rechte eind heeft.Die begon in 1987 toen S binnen een paar maanden anderhalf miljoen gulden verloor.Zijn beleggingsportefeuille werd beheerd door Rabobank dochter Schretlen en Co.S vind dat de Rabobank hem had moeten waarschuwen dat de verliezen zo hoog zouden kunnen oplopen dat zijn bedrijf risico zou lopen.Directeur Bens van Rabobank Venray denkt dat de bank niets te verwijten valt.P.S.Naar verluid zou het plotselinge vertrek van Bens bij Rabo Venray,alsmede het vertrek van Wijffels en v.d.Goorberhg bij Rabo Nederland met deze zaak vandoen hebben.
Fam.s
 
Berichten: 4
Geregistreerd: zo 2 okt 2005 23:42

Berichtdoor bewijzenteover » ma 31 okt 2005 19:53

Fam.s,
Ja inderdaad, eerst sjit bouwen en dan het hazenpad kiezen. Is ons bekend. Ik heb nog nooit een bank gezien die iets beheerd ten gunste van een klant. Allemaal lulkoek. Zij denken puur allen aan geld vangen.
Dus zoals ik al eerder aangaf; U kunt hetzelf veel beter dat welke bank ook.
Heel veel succes met uw rechtzaak.
Groeten, Jac. :wink:
bewijzenteover
 

Berichtdoor bewijzenteover » ma 31 okt 2005 23:56

Snel naar;
http://www.dft.nl/forum/
Aegon MOL betrapt. Hahaha!!
Dit doet de eikels bijzonder pijn. :roll: :lol:
Gr, Jac.
bewijzenteover
 

Berichtdoor impact » di 1 nov 2005 11:09

Fam S., misschien hebt u iets aan het tussenvonnis van de rechtbank Amsterdam LJN: AU5162. Ook te lezen bij www.nljd.nl d.d. 31-10-2005.
impact
 


Keer terug naar Overige aanbieders

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 5 gasten

cron