Aegon MOL betrapt!!

Aegon MOL betrapt!!

Berichtdoor bewijzenteover » vr 28 okt 2005 19:40

Aegon Mol betrapt. :lol:

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/004801.htmlAegon: werknemers blijf uit fora!
Onlangs werd een Aegon-medewerker betrapt als een MOL op het forum van koersplandewegkwijt. Dit is een forum van boze Spaarbelegklantjes. En zoals u weet is Spaarbeleg een dochteronderneming van Aegon. Een werknemer plaatste maandenlang positieve berichten over Aegon en veroorzaakte flamewars met scheldpartijen. De werknemer werd uiteraard betrapt omdat hij vanaf een werkcomputert participeerde in het forum. Ageon kreeg de wind van voren, maar heeft wel snel de interne richtlijnen aangepast: zie HIERRR de interne mail die werknemers verbiedt nog langer op Weblogs en fora te reaguren: "Naar nu blijkt wordt soms door medewerkers van AEGON onder pseudoniem deelgenomen aan discussies op Internet." Want communicatie is voor professionals!
. Prof. Hoxha | 09-05-05 | 13:00 | | link | 39 reacties

Zie;

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/00 ... l#comments
bewijzenteover
 

Berichtdoor Piet » di 1 nov 2005 11:15

De reactie van Aegon op de ontmaskering van de mol:

to: alle medewerkers
from: communicatie
AEGONcomputer zijn niet voor privé-gebruik.

Medewerkers van AEGON is het niet toegestaan om vanaf de werkplek hun computer te gebruiken voor privé-gebruik. Ook het ventileren van privé-opvattingen op het Internet (forumdiscussies) vanaf een AEGONcomputer is verboden.

Dergelijke acties staan gelijk aan het sturen van een ingezonden brief naar de krant.

Naar nu blijkt wordt soms door medewerkers van AEGON onder pseudoniem deelgenomen aan discussies op Internet. Voor de provider is echter altijd te achterhalen dat een dergelijk bericht van AEGON afkomstig is. Hoe begrijpelijk en goed bedoeld soms ook, kunnen de gevolgen van dergelijke persoonlijke acties zeer schadelijk zijn voor AEGON.

Daarom nog eens de betreffende gedragsregels op een rij:

Voor communicatie-uitingen namens AEGON moet men naar behoren gemachtigd zijn.
Alleen speciaal daartoe bevoegde personen mogen namens AEGON communiceren met de media.
E-mail en Internet zijn bestemd voor zakelijk gebruik.
De medewerker wordt geacht verantwoord om te gaan met E-mail en Internet. Dit houdt in dat men geen activiteiten zal uitvoeren waar AEGON of haar dochtermaatschappijen hinder van zouden kunnen ondervinden.Groeten,
Piet
Piet
 
Berichten: 1901
Geregistreerd: zo 28 aug 2005 0:26

Berichtdoor bewijzenteover » do 3 nov 2005 0:04

Hoe begrijpelijk en goed bedoeld soms ook, kunnen de gevolgen van dergelijke persoonlijke acties zeer schadelijk zijn voor AEGON.

Ja Piet, stel je voor dat door het toedoen van die aegon (zonder hoofdletter) MOL de media per ongeluk achter de waarheid van die maffia bende komt. Dat zou inderdaad een onvoorstelbare schade tot gevolg hebben. (zonder dat keutelig molletje evengoed, maar toch)
Natuurlijk moet je als aegon maffialeider zo'n MOL doodtrappen. :lol:

Groeten, Jac.
bewijzenteover
 


Keer terug naar Overige aanbieders

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 2 gasten

cron