Rollebollend over straat, maar dat wisten we al langer

Rollebollend over straat, maar dat wisten we al langer

Berichtdoor ElBe » za 3 okt 2015 13:58

Sinds een aantal maanden is het bekend dat HBO-Advanced BV, een onderneming die is gelieerd aan de Stichting Zinloos Betalen en deze Stichting weer gelieerd is aan Vereniging Payback, een snackbar heeft overgenomen met kennelijk een bestuurslid van zowel Payback als Zinloos Betalen als 'zetbaas' van deze snackbar.
Dat deze persoon al voor een grote groep mensen, die bij Payback en/of Zinloos Betalen een bestuurs of kaderfunctie vervulde, een groot struikelblok vormde waardoor tientallen van deze vroegere bestuurs/kaderleden zijn vertrokken bij zowel Payback als Zinloos Betalen, was algemeen bekend.
Kenelijk is er nog weinig aan betreffende persoon veranderd want ook nu hij snackbar 'Onder de Linde' runt heeft zijn aanwezigheid blijkbaar wederom voor nog al wat commotie gezorgd getuige de kop van dit artikel waarbij zelfs een andere onderneming zover is gegaan dat de diensten die men aan cafetaria 'Onder de Linde' aanbood, niet meer aan deze snackbar worden verstrekt.
Ook in nog drie andere mediaberichten wordt over deze ruzie c.q. grote onenigheid het eerste bericht het tweede bericht het derde bericht melding gemaakt.
Op deze manier kom je wel in de belangstelling te staan maar of dat de goede belangstelling is vraag ik me af!!
In ieder geval niet voor de aangeslotenen van de de Stichting Zinloos Betalen want die weten helemaal niet meer waar men zich voor heeft aangesloten althans niet wat Zinloos Betalen betreft. (zie onderstaande laatste stukje)

Uit het hierboven eerste artikel wordt de suggestie gewekt door de 'zetbaas' van de snackbar, dat deze onderneming zijn eigendom zou zijn.
Echter uit deze gegevens van de Kamer van Koophandel(duurt even voordat het bericht is geladen!) blijkt dat deze snackbar een nevenvestiging is van HBO-Advanced BV en uit deze gegevens van de Kvk blijkt dan weer dat HBO-Advanced BV eigendom is van de Stichting Zinloos Betalen.

Het zou voor degene die nu nog lid van Payback resp. aangeslotenen van Zinloos Betalen zinvol zijn dat wellicht meer duidelijkheid wordt verstrekt waarom de Stichting Zinloos Betalen - want die is de eigenaar van HBO-Advanced BV - nu deze snackbar is gaan runnen. Dit heeft toch totaal niets met belangenbehartiging van gedupeerden van financiële producten te maken en bovendien is deze snackbar in twee jaar tijd nu al voor de vierde keer van eigenaar verwisseld. Dus kennelijk is deze onderneming nu niet 'de kip die de gouden eieren legt'.
Maar ja, voor duidelijke informatie laat Payback/Zinloos Betalen het nogal eens afweten. Ik breng alleen maar even in herinnering dat nu al twee jaar geen verslag is gepubliceerd van de ALV van zowel 2014 als 2015. Wellicht heeft dat te maken dat uit zéér goede bron is vernomen dat voor de ALV, die gehouden is op 6 juni 2015, totaal geen belangstelling bestond!!
Daarmee hebben de huidige leden van Payback naar alle waarschijnlijkheid een grote kans laten liggen om bepaalde informatie boven de tafel te krijgen. Of moeten we constateren dat de hele Vereniging Payback is gedegenereerd tot 'nul of generlei waarde'??!!
Het is beter om een kaars te ontsteken dan te klagen over de duisternis
ElBe
 
Berichten: 76
Geregistreerd: ma 19 sep 2005 23:51

Re: Rollebollend over straat, maar dat wisten we al langer

Berichtdoor ElBe » ma 12 okt 2015 18:15

Laatste ontwikkelingen in de soap cafetaria 'Onder de Linde' versus thuisbezorgd.nl.
ARNHEM - Pieter Hezemans van cafetaria Onder de Linde in het Arnhemse Klarendal ligt overhoop met Thuisbezorgd.nl. De onlinebesteldienst heeft inmiddels een advocaat ingeschakeld. "Ik kom ze de keel uit", vertelt Hezemans.
Ook e-mails met vertrouwelijke informatie naar concurrenten van Thuisbezorgd worden hem niet in dank afgenomen.
Kennelijk is die patatboer hier ook al weer aan het manipuleren geweest met vertrouwelijke informatie want anders hoeft thuisbezorgd.nl geen advocaat in te schakelen. Het is haast niet te geloven dat deze persoon met letterlijk iedereen manipulatief gaat handelen en dan ten stelligste ontkent dat hij dat doet!!
Dat betekent zéér waarschijnlijk dat de nu nog aangeslotenen van de Stichting Zinloos Betalen de advocaat gaan betalen van die patatboer via de contributie van deze Stichting!!
Het is beter om een kaars te ontsteken dan te klagen over de duisternis
ElBe
 
Berichten: 76
Geregistreerd: ma 19 sep 2005 23:51

Re: Rollebollend over straat, maar dat wisten we al langer

Berichtdoor ElBe » di 13 okt 2015 16:42

Het volledige artikel uit De Gelderlander is hier te lezen. De meeste informatie was al te lezen in eerdere artikelen echter niet het volgende:
"Hezemans wil via een bodemprocedure opnieuw worden 'aangesloten' op de site op basis van de oude voorwaarden."
Dat gaat dus geld kosten want voor een bodemprocedure moet men naar de Rechter. In alle artikelen, over deze soap, wordt de indruk gewekt dat die cafetaria eigendom zou zijn van die patatbakker. Dat is echter niet zo want uit deze informatie - duurt even om te laden - blijkt dat cafetaria 'Onder de Linde' een nevenvestiging is van HBO-Advanced BV en uit deze informatie van de Kvk blijkt dan weer dat HBO-Advanced BV eigendom is van de Stichting Zinloos Betalen.

Dan kan met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid vastgesteld worden dat Zinloos Betalen de rechtszaak van de bodemprocedure gaat betalen. Maar dan gaat er een hoop mis want dan wordt er geld uit de kas onttrokken van een Stichting die specifiek is opgericht om de belangen te behartigen van gedupeerden van financiële producten voor een zuiver commerciële civiele zaak, welke min of meer zelf door de patatbakker door zijn eigengereidheid is ontstaan, die niets te maken heeft met de doelstelling van de Stichting Zinloos Betalen en niet meer ten goede kan komen van de aangeslotenen bij deze Stichting. Indien dat het geval is dan is het nogal arbitrair en kan het bestuur van Zinloos Betalen worden beticht van 'onbehoorlijk bestuur' waarvan die patatbakker een bestuurslid is.
Het is beter om een kaars te ontsteken dan te klagen over de duisternis
ElBe
 
Berichten: 76
Geregistreerd: ma 19 sep 2005 23:51

Re: Rollebollend over straat, maar dat wisten we al langer

Berichtdoor ElBe » zo 22 nov 2015 16:39

Merkwaardig is het natuurlijk dat uit dit artikel blijkt dat die patatboer het betreffende artikel kennelijk zelf heeft geschreven. Dan heeft hij schijnbaar behoefte om dit conflict zo breed mogelijk aan iedereen wereldkundig te maken.
Die patatboer is daar dan aardig in geslaagd want als men met Google eens gaat zoeken met 'thuisbezorgd hezemans' als zoekwoord dan vindt men in de 1e pagina van de match al tien hits en op de 2e + 3e pagina ook nog een flink aantal.

Het zou wenselijk zijn om met dezelfde voortvarendheid als het plaatsen van dit artikel door die patatboer, dat hij als bestuurslid van Payback en Zinloos Betalen ook deze voortvarendheid zou tonen. Zo is nog steeds niet b.v. het verslag van de ALV, van vorig jaar en het verslag van de ALV die op 6 juni j.l. is gehouden, online op de site van Payback geplaatst.

Je vraagt je trouwens af waar deze patatboer, tevens bestuurslid van Payback en Zinloos Betalen, de tijd vandaan zou halen om deze twee bestuursfuncties op verantwoorde en adequate wijze uit te voeren??
Als je de openingstijden van 'zijn' cafetaria bekijkt dan blijft er voor deze bestuursfuncties weinig tijd meer over om dit op een verantwoorde wijze uit te voeren!!!

Openingstijden:
Maandag 10:00 - 0:30
Dinsdag 10:00 - 0:30
Woensdag 10:00 - 0:30
Donderdag 10:00 - 22:00
Vrijdag 10:00 - 1:30
Zaterdag 15:00 - 1:30
Zondag 15:00 - 0:30
Het is beter om een kaars te ontsteken dan te klagen over de duisternis
ElBe
 
Berichten: 76
Geregistreerd: ma 19 sep 2005 23:51

Re: Rollebollend over straat, maar dat wisten we al langer

Berichtdoor ElBe » wo 21 dec 2016 13:44

Zoals gebruikelijk bij die patatboer, blijkt dat hij met de openbaarmaking van zijn 'conflict' met 'Thuisbezorgt.nl' door op vele sites op het internet zijn mening hierover te etaleren, hij hiermee weer eens een veel te grote broek heeft aangetrokken!!

En dat hij een veel te grote broek heeft aangetrokken blijkt wel uit dit artikel uit de 'Snackkoerier'!

Uit deze informatie blijkt dat Pieter Hezemans het verzoek van cafetaria Onder de Linde met veel tamtam heeft ingediend bij ACM maar dat 'Thuisbezorgd' invloed mag uitoefenen op prijs gerechten' dat constateert toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) na een vooronderzoek.

Alhoewel Hezemans voldoende publiciteit heeft trachten te mobiliseren heeft hij - zoals gewoonlijk - maar weer wat lopen roepen en blijkt dat voor de zoveelste keer weer 'een storm in een glas water' te zijn.

Het moet wel erg frustrerend zijn voor Hezemans om iedere keer te moeten constaterendat hij zijn neus ergens aan stoot!!!!
Het is beter om een kaars te ontsteken dan te klagen over de duisternis
ElBe
 
Berichten: 76
Geregistreerd: ma 19 sep 2005 23:51


Keer terug naar Overige aanbieders

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron