Vereniging Payback wordt opgeheven!!

Vereniging Payback wordt opgeheven!!

Berichtdoor ElBe » wo 13 apr 2016 14:40

Zoals hier op dit forum al eerder een topic was geplaatst met als onderwerp "Heeft Stichting Zinloos Betalen het loodje gelegd??", was deze vraag kennelijk juist gesteld want even geleden werd er op de site van de Vereniging Payback dit bericht geplaatst waar bij melding wordt gemaakt dat de vereniging Payback wordt opgeheven.

Daarbij komt uiteraard de vraag naar voren wat er met de ondernemingen HBO-Advanced BV en cafetaria Onder de Linde gaat gebeuren want die staan beide ingeschreven bij de KvK als zijnde Stichting Zinloos Betalen als de enige aandeelhouder van de twee ondernemingen.

http://drimble.nl/bedrijf/arnhem/273267 ... ed-bv.html
Afbeelding

Het lijkt mij noodzakelijk dat er duidelijkheid komt wat er met deze twee ondernemingen gaat gebeuren nu kennelijk zowel Payback als Zinloos Betalen zijn of gaan ontbonden worden!!

Wat op een absurde dag, aanvangstijd en locatie wordt deze 2e ALV gehouden. Hier komt waarschijnlijk geen lid op af of men moet daar een snipperdag voor aanvragen.
Dit zou nog wel eens zo uitgedacht kunnen zijn door het bestuur van Payback want dan kan men zonder al te veel trammelant Payback opheffen want bij deze 2e ALV geld niet dat twee derde van het totaal aantal leden aanwezig moet zijn voor de tweede stemming.
Het is beter om een kaars te ontsteken dan te klagen over de duisternis
ElBe
 
Berichten: 76
Geregistreerd: ma 19 sep 2005 23:51

Re: Vereniging Payback wordt opgeheven!!

Berichtdoor ElBe » do 28 jul 2016 11:12

HBO-Advanced BV heeft kennelijk ook al 'het loodje gelegd'!!
Klik maar eens op onderstaande link.

http://www.hbo-advanced-ict.nl/

Zo blijft er niet veel meer over van de megalomane projecten ( zie hier) die zijn opgezet door één persoon uit het bestuur van de Vereniging Payback en de de Stichting Zinloos Betalen, daardoor verkeren beiden organisaties nu in liquidatie.
Het is beter om een kaars te ontsteken dan te klagen over de duisternis
ElBe
 
Berichten: 76
Geregistreerd: ma 19 sep 2005 23:51


Keer terug naar Overige aanbieders

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

cron