Woekert het onder de woekerpolisstichtingen, verenigingen en

Woekert het onder de woekerpolisstichtingen, verenigingen en

Berichtdoor Duurt te lang » di 26 jan 2021 15:42

Het is me opgevallen dat de transparantie onder de verschillende stichtingen, verenigingen en andere belangenpartijen, die zich met de woekerpolis affaires bezighouden, inmiddels erg mistig aan het worden is.

Zo zijn er in het het verleden actieve partijen ontstaan die alles in het werk wilde stellen, al dan niet tegen betaling, om recht te halen in de vele woekerpolissen.

Nu, na een aantal jaar, zijn er verschillende partijen opgeheven, samengegaan of zelfs nog steeds actief.

De consument die zich aangemeld had en ter goede trouw zijn of haar documenten heeft getoond wordt niet echt actief op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Is er iemand die nog een actueel overzicht heeft van de verschillende partijen die zich nog met deze materie bezig houden?
Dan zou er ook een gedragscode opgesteld worden. Is deze al actief?

0p de verschillende sites lees ik dat er al vele compensaties zijn uitgekeerd. Is dat ook zo of wordt hier de bekende worst voor gehangen om klanten te werven?

Betalen de claimstichtingen, enz ook daadwerkelijk uit of is het niet het te verrekenen "no cure no pay" percentage van 10 of 15% maar 100% dat ingehouden wordt, waarbij de klant in het duister gehouden?

Voorbeelden: leaseproces, vereniging woekerpolis, consumentenclaim, stichting verliesproces, stichting woekerpolisproces, verliespolis, enz, enz.

Wie het weet mag het zeggen!
Duurt te lang
 
Berichten: 1
Geregistreerd: vr 22 jan 2021 13:38

Keer terug naar Algemene info

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast