Hoe verlaat ik snel het forum??

Hoe verlaat ik snel het forum??

Berichtdoor Forummaster » do 1 sep 2005 11:58

Er zijn enkele vragen omtrent het forum wanneer men vooral enkele handelingen via het forum heeft gedaan, hoe men dan snel vanuit het forum b.v. weer op de hoofdpagina van PAL kan komen. Vooral als men b.v. een bericht heeft geplaatst op het forum en dat ook nog eens heeft ge-edit, dan kan met het pijltje naar links (Vorige) geheel links bovenaan, het even duren voordat men weer uit het forum is omdat dan steeds gesprongen wordt naar de één na laatste bewerking van het forum tot het punt is bereikt waar het forum werd aangeroepen. Dan pas wordt het forum verlaten en komt men terug op de pagina vanwaar u het forum heeft aangeroepen.
Dit kan heel wat keren klikken op "Vorige", links bovenaan, inhouden.

Om nu snel naar b.v. de hoofdpagina van PAL te gaan, kunt u het volgdende doen:

Zet de muispijl op 'Vorige' geheel links bovenaan op uw scherm. U ziet dan de onderstaande (gedeeltelijk) afbeelding.

Afbeelding
Zoals u kunt zien is nu rechtst van 'Vorige' ook het kleine zwarte driehoekje omkadert.
Wanneer u nu klikt binnen deze omkadering met het driehoekje krijg u de volgende onderstaande afbeelding te zien (wellicht niet exakt de gelijke inhoud omdat dit een voorbeeld is vanuit mijn systeem).

Afbeelding
Wanneer u nu op "Platform Aandelen Lease" klikt, zonder de twee dubbele punten ( :: ) er achter, dan komt u rechtstreeks terug op de hoofdpagina van PAL en bespaart u dat diverse keren klikken op 'Vorige'.

De twee dubbele punten achter de informatie geven het aantal "bewerkingen" aan van de opdat moment aanwezige "applicatie" voordat men terug gaat naar het punt waar vanuit de "applicatie" is aangeroepen.
In dit voorbeeld is de "applicatie" dit 'forum' en is deze tweemaal aangeroepen zodat in principe tweemaal op 'Vorige' geklikt zou moeten worden voordat men terugkomt op de pagina vanwaar dit forum is aangeroepen.
Forummaster
Site Admin
 
Berichten: 36
Geregistreerd: wo 10 aug 2005 12:24

Berichtdoor Forummaster » vr 16 sep 2005 1:56

Bovenstaande info kan vergeten worden (laat dit allen nog even staan voor het geval dat).
Nu kan direct het forum verlaten worden vanaf elke plaats door eerst op "PLATFORM AANDELEN LEASE forum index" - direct rechts van de icoontjes "Nieuw onderwerp","Nieuw antwoord"- te klikken. Daarna verschijnt de index en daar staat nu naast "PLATFORM AANDELEN LEASE forum index" "Terug naar HOOFDPAGINA PAL". Indien nu op het gedeelte 'HOOFDPAGINA PAL' wordt geklikt, wordt er teruggegaan naar de start pagina van de site van PAL.
Forummaster
Site Admin
 
Berichten: 36
Geregistreerd: wo 10 aug 2005 12:24


Keer terug naar Algemene info

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron