Belangrijke informatie over het gebuik van de site van PAL

Belangrijke informatie over het gebuik van de site van PAL

Berichtdoor Forummaster » ma 26 sep 2005 18:39

Afgelopen weekend heeft PAL de honderduizenste bezoeker van onze site mogen ontvangen. Toen daar in het weekend een melding van stond op het forum van Radar, waren er weer een aantal figuren die dit gegeven zwaar onder vuur namen en PAL betichte van valselijke voorlichting.
PAL gaat verder niet in op deze aantijging maar wilt u laten zien de gegevens zoals deze eigenlijk alleen voor geauthoriseerde personen bekeken kunnen worden via onze website over het gebruik van de website van PAL. Omdat u zelf een oordeel kunt vormen of PAL inderdaad mensen verkeerd zou voorlichten, hebben we de authorisatie van het bekijken van deze informatie, weggehaald omdat hier verder ook niets geheimzinnigs aan zou zijn om dit alleen aan bepaalde personen te tonen.
Zonder verdere commentaar onzerzijds, kunt u klikken op onderstaande link waardoor deze gegevens zichtbaar worden.
Wanneer u in het tweede scherm op de link welke de maand weergeeft, klikt, krijgt u zeer uitgebreide informatie over het gebruik van de website te zien, en wellicht kunt u nu zelf beoordelen hoe dit gebruik is en of wij wij onjuiste informatie zouden hebben verspreid.

Opmerking:
Doordat de site van PAL recentelijk van hostingsprovider is veranderd, wordt nu alleen vanaf het moment van de verhuizing getoond en is de informatie van de vorige provider niet meer beschikbaar waardoor er een niet geheel juist beeld ontstaat door het ontbreken van de informatie die bij de vorige provider ruim 11 maanden draaide.


Toon gegevens van sitebezoek
Forummaster
Site Admin
 
Berichten: 36
Geregistreerd: wo 10 aug 2005 12:24

Keer terug naar Algemene info

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron